با عرض پوزش فروش سایت غیرفعال است

تنظیم سایت

سفارش (0)

طرز تهیه قهوه ترک

با وجود انواع قهوه مثل قهوه فرانسه، اسپرسو و … هنوزم که هنوزه برای بسیاری از قهوه دوستان هیچی جایِ «قهوه ترک» رو نمی‌گیره، مخصوصا که همراه با یک شیرینی کم شیرین باشه. شاید به این دلیل که قهوه ترک به مذاقِ اکثر ایرانی‌ها سازگارِ.

البته به قهوه‌ی ترک قهوه‌ی ارمنستان هم گفته می‌شه و تو ایران هم خیلی رایجِ، در بسیاری از کشورهای اطراف مثل ترکیه و ارمنستان هم به عنوان یک نوشیدنی سنتی همچنان متداولِ.


قهوه ترک همونطور که از اسمش پیداست توسط ترکها برپا شده، آنها قهوه رو اونطور که بابِ میل ترک‌ها بوده می‌پختند و آسیاب می‌کردند و همین قهوه امروزه به قهوه ترک شهرت داره؛ آنها پودر قهوه رو به همراه آب در یک قهوه جوش از جنس روی حل می‌کردند و می‌جوشاندند. خوبی این نوع قهوه اینِ که تهیه اون راحتِ و احتیاج به دستگاه خاصی نداره فقط قهوه – آب- شکر- قهوه‌جوش و یک اجاقِ گاز.
تهیه این قهوه مدل‌های مختلفی داره اما روشی که من می‌خوام بگم روشیِ که از یه ارمنی یادگرفتم و می‌تونم بگم نسبت به سایر مدل‌هایی که تهیه می‌شه با وجود ظرافت‌های کوچکی که داره بسیار خوب و دل‌چسب از آب در می‌آد.
قهوه ترک را معمولا در یک فنجان کوچک سرو می‌کنند و برای تهیه آن نباید عجله کنید، شعله‌ی اجاق بایستی ملایم باشد. توصیه می‌کنم که برای تهیه قهوه‌ی ترک از آبِ سرد استفاده کنید.

 

 

قهوه 1 قاشق مرباخوري
شکر 1.5 قاشق مرباخوري
آب 1 فنجان

طرز تهيه :

تهيه قهوه ترک شايد کار ساده يي باشد ولي براي بهتر شدن آن بايد دقت بيشتري بکار برد .

براي هر نفر يک قاشق مربا خوري قهوه و 1.5 قاشق مربا خوري شکر و يک فنجان سر خالي قهوه خوري آب سرد در نظر ميگيريم .

ممکن است بجاي آب شير مصرف کنيم بديهي است که قهوه با شير خوشمزه تر ميشود .

طرز تهيه :

 

قهوه و شکر و آب را در ظرف قهوه جوش ميريزيم و خوب مخلوط مي کنيم قهوه جوش را روي حرارت ملايم ميگذاريم تا جوش آمده و کف آن بالا بيايد .

 

نکته حساس بموقع برداشتن قهوه از روي آتش است يعني بايد بمحض اينکه کف قهوه بالا آمد قبل از اينکه چند جوش بزند قهوه را از روي آتش برداشت و اول کف قهوه را که به خامه قهوه معروف است بتساوي در فنجانها ريخت و بعد فنجانها را با قهوه پر نمود.